Kameranytt fra Nikon

8 nye Coolpix-modeller.

Kameranytt fra Nikon
Publisert
Sist oppdatert

PMA-messa i Las Vegas er rett rundt hjørnet, og tradisjonen tro lanserer kameraprodusentene en del nyheter i forkant.

Nikon er en av dem, og deres nye kompaktflaggskip, Coolpix P90, byr på 24x zoom (tilsv 26-624mm); nesten like mye som Olympus' nye SP-590UZ, som byr på 26x zoom med samme vidvinkel.

>> 10 nye fra kameraer fra Olympus

Nikon Coolpix P90 får også en 3 tommers vippbar skjerm og småfinesser som smilefunksjon og blunkeadvarsel dersom du har tatt bilder av personer og de blunket på bildet. P90 kan ta nærbilder på 1cm avstand og gjenkjenner opp til 12 ansikter. Oppløsningen er 12,1 megapiksler og følsomheten kan skrus opp til ISO 6400.

Forventet salgsstart blir i midten av mars, og veiledende pris blir 4.000 kroner.

4 nye S-modeller

S-serien i Nikons Coolpix-familie er kameraserien der designen er vektlagt, og fire nye kameraer ser dagens lys fra 20. februar. Her er en kjapp oppsummering av de nye modellene:

Nikon Coolpix S630 - 7x optisk zoom og optisk bildestabilisator, 12 megapiksler oppløsning og en kombinert smile- og blunkefunksjon som sørger for å ta portrettbildene når personen smiler og har øynene åpne. I sportsmodus kan kameraet ta 10 bilder i sekundet, noe vi antar er med redusert oppløsning, selv om det ikke kommer frem av pressemeldingen. Kameraet blir tilgjengelig i sort og rubinrødt (bildet). Prisen blir 3100 kroner veiledende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer