Kampen om å være tynnest

Sjekk disse PC-nyhetene fra verdens største elektronikkmesse.

SMELTER SAMMEN: Med en tykkelse på 6,3 millimeter og vekt på 693 gram, byr Samsungs TabPro S på full PC-funksjonalitet og ytelse. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
SMELTER SAMMEN: Med en tykkelse på 6,3 millimeter og vekt på 693 gram, byr Samsungs TabPro S på full PC-funksjonalitet og ytelse. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LAS VEGAS: Du har kanskje ikke tenkt så mye over det, men den bærbare PC-en er i sterk endring. Stadig flere av de nye modellene kan med enkle håndgrep gjøres om til nettbrett, og endelig er de både stille, tynne og lette nok til at vi fristes til å bruke dem til det.

Under årets CES-messe i Las Vegas er mange av de største PC-produsentene på plass for å vise fram sine nye, tynne yndlinger. Her ser du et knippe av dem.

Les også: Dette forventer vi av teknologien i 2016

HP Spectre X360

HP lanserte en rekke nye og oppdaterte modeller i forkant av CES, men har spart en godbit til messa. Hybriden Spectre X360, som vi kåret til Best i test i fjor, kommer nå nemlig i en større utgave med 15,6 tommer skjerm.

Med en vekt på 1,8 kg og tykkelse på 1,59 cm, skal den ifølge HP være markedets tynneste og letteste hybrid med denne skjermstørrelsen. Dette er av typen der skjermen bøyes helt rundt slik at den dekker bunnplaten når den skal brukes i nettbrettmodus.

Modellen kommer med 6. generasjon Intel Core i5 eller i7-prosessor (Skylake), og kan leveres både med full HD- og 4K-skjerm (3.840 x 2.160 piksler). Med førstnevnte lover HP en batteritid på hele 13 timer ved kontinuerlig videoavspilling. Velger man 4K-skjerm, reduseres batteritiden til 9,5 timer, ifølge HP.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer