LG lanserer Oled-TV på 2,57 mm

Kan det bli stort tynnere enn dette?

Ny modell med bokstaven W. Spiller på Wallpaper og Window. Det skjønner du når du ser den.

HELT FLAT TV: LG sin nye signaturmodell stikker aldri mer enn 4 mm ut fra veggen den henger på. Foto: Bjørn Eirik Loftås
HELT FLAT TV: LG sin nye signaturmodell stikker aldri mer enn 4 mm ut fra veggen den henger på. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LAS VEGAS: Dagen før dørene åpner på verdens største elektronikkmesse, den årvisse CES-messen i Las Vegas, har produsenter på rekke og rad lansert nye produkter. Vi har allerede omtalt flere av dem, og nå er turen kommet til LG.

Som ventet var det stort fokus på smarthus-teknologier og roboter, dette kommer vi tilbake til i egne artikler senere. Men selve rosinen i pølsen var den nye toppmodellen blant selskapet Oled-TV-er, som har fått navnet LG Signature Oled TV W.

Nesten papirtynn

TV-en kommer i to størrelser, 65 og 77 tommer, men det mest oppsiktsvekkende er tykkelsen. Den er bare på 2,57 millimeter, altså omtrent en fjerdedel av en centimeter. Takket være at «innmaten» er plassert i et separat kabinett under TV-en, stikker den aldri mer enn 4 millimeter ut fra veggen. For dette er en TV du vil henge på veggen, håper LG.

- Vi får spørsmål om hvorfor vi har kalt den W. Tenk over det. W kan stå for Wallpaper og Window, sa en entusiastisk Tim Alessi fra scenen. Han er en av markedssjefene for LG Electronics i USA.

Selve TV-en veier ikke mer enn 1,9 kg (gjelder 65-tommeren)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer