Tekno-ryktebørsen

Kan gjøre politihunder arbeidsløse

Teknologi-ryktebørsen gir deg en smakebit av det som kan være det neste store innen teknologi. Her er noen av ukas snakkiser!

VAFFELMORO: The Brick Waffler skal la deg bygge hva du vil, med legolignende vaffelklosser. Foto: That's Amazing - Kitchen
VAFFELMORO: The Brick Waffler skal la deg bygge hva du vil, med legolignende vaffelklosser. Foto: That's Amazing - Kitchen Vis mer
Publisert

Her er en ny neve teknologi som det jobbes med rundt omkring i verden. Ser du noe du håper kommer til det norske markedet?

#1 Apple AR/VR

Teknologi som utfordrer og inkluderer flere sanser virker å være en stor del av hva som planlegges innen fremtidsrettet teknologi. Tidligere har Dinside tatt for seg rykter om AR-linser, AR-utstyr til brannvesenet, og ikke minst Playstation VR 2.

Nå kan det se ut som Apple vil være med på leken.

Det er ringreven innenfor Apple-rykter MacRumors som denne gang har stått for gravearbeidet, og gitt verden bilder av hva som angivelig skal være en kontroll til Apple-produktet som skal være en krysning av et AR- og VR-headset.

Kontrollen ville vært et utradisjonelt produkt for Apple, hva gjelder farge og design, men det forklares gjennom MacRumors at det mest sannsynlig er en demo ment for internt bruk - og at et eventuelt faktisk produkt ville sett helt annerledes ut.

Tidligere i mars verserte det rykter om at iOS 14 ville inneholde en app som heter Gobi, som skal være ment for AR-bruk.

Angivelig skal du for eksempel ved åpne den mens du er på butikken, kunne scanne QR-koder, og se informasjon om produktet du scanner på mobilskjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer