Lekkasje

Kan ha avslørt stor Windows-endring

Flisene er borte i det som kan vise seg å være en helt ny startmeny i Windows 10.

INGEN FLISER: Den nye startmenyen (her i nettbrettmodus) er helt fri for de velkjente flisene som har fulgt med Windows i mange år. (Skjermdump)
INGEN FLISER: Den nye startmenyen (her i nettbrettmodus) er helt fri for de velkjente flisene som har fulgt med Windows i mange år. (Skjermdump) Vis mer
Publisert

Hvis du har registrert deg hos Microsofts Windows Insider Program, får du blant annet mulighet til å teste nye versjoner av operativsystemet før de er ferdige og klare for utrulling til vanlige brukere.

Tidligere var dette privilegiet forbeholdt utviklere, men nå kan hvem som helst med teknisk nysgjerrighet og gyldig Windows-lisens, få en sniktitt på endringer og nye funksjoner før alle andre.

Var ikke ment for offentligheten

Enkelte ting ønsker Microsoft å holde for seg selv. I såkalte internal builds av operativsystemet prøves gjerne funksjoner og endringer i grensesnittet som er på et så tidlig stadium at de ikke er klare for offentligheten.

Det var det som var meningen med Windows 10 build 18947, som ved en feiltakelse ble tilgjengelig for insidere tidligere denne uken. Og selv om Microsoft var raske til å fjerne den og kom med klare anbefalinger om ikke å installere den på grunn av uferdig kode, var det selvfølgelig mange som ikke klarte å dy seg.

Flisene borte

En av dem var Twitter-brukeren NTAuthority, som har publisert flere skjermbilder av det som kan vise seg å bli den nye startmenyen i Windows 10. På ett av bildene viser han at søk etter GIF-animasjoner også er integrert i startmenyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer