Kan vi stole på DinSide-testene?

Publisert
Sist oppdatert

Spørsmål:

Hei datadoktor,

Jeg har lest DinSides tester av bærbare PCer med stor interesse, og har et spørsmål til testen av Fujitsu-Siemens Amilo A7620. Her påstås det blant annet at grafikkytelsen er i "toppklasse". Dette stemmer ikke! Radeon 9600 er langt raskere enn Radeon 9000, og det nevnes ikke en gang!

Det jeg lurer på, er om testernes kunnskaper er gode nok, når det fremsettes påstander som er åpenlyst feil! Eller er det kanskje noen sponsorer som lurer i kulissene?

Hilsenfrustrert leser.

Datadoktoren svarer

Hei,

DinSide er finansiert ved hjelp av reklame, men redaksjonenes arbeid er naturligvis 100% uavhengig av denne. Alle våre journalister har flere års erfaring innen sine spesialfelter, og vårt mål er å gi deg den informasjonen du trenger for å velge riktig produkt når du står foran et kjøp. Alle produktene som testes returneres distributør etter at de er testet. Nedpakking og sending er forresten et slit :-). Vi er derimot ikke feilfrie, og setter stor pris på konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger.

Jeg kan opplyse om at påstanden om at grafikkytelsen til den nevnte PCen var i "toppklassen" må ses i forhold til måletall for bærbare PCer vi har testet tidligere. Vi har oppdatert testartikkelen med denne tilleggsopplysningen. For øvrig vil jeg legge til at vår bærbar PC-test er løpende, i likhet med de fleste testene våre. Nye relevante produkter testes og føyes til etter hvert som de dukker opp på markedet, og gis karakterer i forhold til produkter som har vært testet tidligere. For øyeblikket har vi maskiner med Mobile Radeon 9600-brikken på testbenken. En av dem har skjermoppløsning på 1600 x 1200, og i denne oppløsningen kommer 30% høyere ytelse enn 9000-brikken virkelig til sin rett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer