Test: Xbox Series S

Kanskje det beste konsollkjøpet

Neste generasjon spillkonsoll på budsjett imponerer stort.

XBOX SERIES S: Dette kan fort være årets beste konsollkjøp. Under kan du lese hvorfor. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
XBOX SERIES S: Dette kan fort være årets beste konsollkjøp. Under kan du lese hvorfor. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Endelig er den nye spillgenerasjonen her. Først ut av startblokken var Xbox Series X som ble tilgjengelig i norske butikker tirsdag 10. november. Kun ni dager senere kom PlayStation 5 til Norge, og norske spillere går en travel og innholdsrik høst og vinter i møte.

Vi har allerede testet lynraske Xbox Series X, som du kan lese om her, og nå er turen kommet til Xbox Series S. Microsofts lille, men kraftige spillkonsoll som undertegnede har stor tro på tross sine begrensninger. Mer om det lenger ned i testen.

Dette er Xbox Series S

I den dyptpløyende testen av Xbox Series X kan du lese mye om teknologien som også Series S vil dra nytte av – som lynrask SSD-lagring, Quick Resume, strålesporing, variabel bildefrekvens og liknende – så i denne testen gjør vi det litt annerledes og vil fokusere på følgende punkter:

  • Hva som er forskjellen mellom Xbox Series S og Series X
  • Hvorfor Xbox Series S er et bra kjøp
  • Hva du bør tenke på før du eventuelt kjøper konsollen

Vi vil også nevne et par kjekke Xbox-nyheter som vi ikke fikk med i testen av Xbox Series X.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.