Rapporten Status Kommune 2021

Kartet som avslører din kommune

Her er kartet som gir deg info om kommunen du bor i.

DIGITALT KART: På hjemmesiden til KS ligger det digitale kartet som viser hvordan det står til i din kommune. Foto: Skjermdump
DIGITALT KART: På hjemmesiden til KS ligger det digitale kartet som viser hvordan det står til i din kommune. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du lurt på hvordan det står til i din kommune? KS lanserer nå rapporten Status Kommune 2021. Den viser en oversikt over tilstanden i norske fylker og kommuner, melder NTB.

I det digitale kartet presenteres status, resultater, utviklingstrekk og utfordringer for kommunesektoren. Her kan du få oversikt over hvordan din kommune ligger an.

Fagleder i KS (Kommunesektorens organisasjon), Kjetil Bjørklund, forteller at det digitale kartet fortsatt er i utvikling.

- Det er publikasjonen av rapporten som er hovedproduktet, påpeker han.

Men det er allerede nå mulig å gå inn i kartet og finne en god del info om din kommune.

Dekker flere områder i din kommune

I Status Kommune finner du områder som den økonomiske utviklingen, demografi, tjenesteproduksjon, arbeidsliv og lokaldemokrati, klima og miljø og digitalisering og innovasjon. KS ser også nærmere på noen utviklingstrekk i byer og tettsteder og omstillingskraft i næringsutviklingen.

- Kartet er nyttig fordi det gir indikatorer på hva som skjer i kommunen, forteller Bjørklund.

Lurer du på hvor store klimautslippene er i din kommune, hvor høyt sykefraværet er eller hvor engasjerte innbyggerne er i lokal politikk? Alt dette, og mye mer, finner du i rapporten og kartløsningen, sier KS i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer