Rapporten Status Kommune 2021

Kartet som avslører din kommune

Her er kartet som gir deg info om kommunen du bor i.

DIGITALT KART: På hjemmesiden til KS ligger det digitale kartet som viser hvordan det står til i din kommune. Foto: Skjermdump
DIGITALT KART: På hjemmesiden til KS ligger det digitale kartet som viser hvordan det står til i din kommune. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du lurt på hvordan det står til i din kommune? KS lanserer nå rapporten Status Kommune 2021. Den viser en oversikt over tilstanden i norske fylker og kommuner, melder NTB.

I det digitale kartet presenteres status, resultater, utviklingstrekk og utfordringer for kommunesektoren. Her kan du få oversikt over hvordan din kommune ligger an.

Fagleder i KS (Kommunesektorens organisasjon), Kjetil Bjørklund, forteller at det digitale kartet fortsatt er i utvikling.

- Det er publikasjonen av rapporten som er hovedproduktet, påpeker han.

Men det er allerede nå mulig å gå inn i kartet og finne en god del info om din kommune.

Dekker flere områder i din kommune

I Status Kommune finner du områder som den økonomiske utviklingen, demografi, tjenesteproduksjon, arbeidsliv og lokaldemokrati, klima og miljø og digitalisering og innovasjon. KS ser også nærmere på noen utviklingstrekk i byer og tettsteder og omstillingskraft i næringsutviklingen.

- Kartet er nyttig fordi det gir indikatorer på hva som skjer i kommunen, forteller Bjørklund.

Lurer du på hvor store klimautslippene er i din kommune, hvor høyt sykefraværet er eller hvor engasjerte innbyggerne er i lokal politikk? Alt dette, og mye mer, finner du i rapporten og kartløsningen, sier KS i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.