Killer 7

Vi blir glade hver gang noen tør å prøve noe nytt i spillbransjen. Men kan ting bli for nyskapende? Og hva når det går utover spillbarheten? Vi prøver verdens merkeligste spill, Killer 7.

Publisert
Sist oppdatert

Killer 7 har lenge virket for oss som Capcoms andre, store presisjeprosjekt, etter Resident Evil 4. Men klippene og skjermbildene vi så fikk oss til å klø oss i hodet av den surrealistiske grafikkstilen og ubegripelig spillbarhet. Det var derfor med stor spenning at vi skrudde på GameCuben vår, for dette virket som spesielle saker.

Vi var imidlertid ikke forberedt på hvor merkelig spillet er i virkeligheten. Allerede hovedmenyene akkompagneres av manisk latter, kryptiske symboler og merkelige fargekombinasjoner. Og når vi kommer i gang med spillet, skjønner vi virkelig ingenting av hva som egentlig foregår her. Plottet og mekanikken virker til å beynne med fullstendig ubegripelig - men etter en halvtimes tid begynner vi å skjønne hva det dreier seg om.

Storpolitikk

Historien i spillet omhandler politiske intriger mellom USA og Japan, og en verden truet at en sinnsyk terroristgruppe kalt Heaven Smiles, som består av umenneskelige selvmordsbombere. Hele verdens stabilitet er truet, og et lag av leiemordere, kjent som Killer 7, settes inn for å stoppe hovedmannen bak angrepene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer