Killzone - PlayStations svar på Halo?

Et av de mest etterlengtede actionspillene til PlayStation 2 heter Killzone, og ut fra det vi har sett er det virkelig noe å glede seg til. Slik grafikk har du aldri sett på PS2!

Publisert
Sist oppdatert

Killzone er et spill som lenge har vært holdt ganske hemmelig, med kun få skjermbilder tilgjengelig. Den siste tiden har utviklerne, Guerilla Games, vært mer åpne ovenfor pressen, og nylig kom turen til Oslo. Vi fikk nemlig hilse på Ben Duncan fra Sony som fortalte oss litt om dette meget interessante spillet.

Killzone er et førstepersons skytespill, så sånn sett er det ikke nødvendigvis revolusjonerende. Men grafikken, stemningen og actionnivået gjør det til en unik tittel. Killzone forteller historien om en futuristisk krig mellom ISA-styrkene som forsvarer jorden fra den fascistiske Helghast-hæren. I følge utviklerne er det meningen at du skal føle deg som en del av den store, pågående krigen, og derfor inkluderer de mange stemningsgivende, skriptede sekvenser.

Ikke alene

Spillet er lagbasert, og du vil til en hver tid ha tre soldater med deg. Det er likevel ingen muligheter til å gi dem ordre, deres avanserte kunstige intelligens skal selv sørge for at de hjelper deg effektivt. Du kan selv bestemme hvilken av de fire karakterene du vil styre på begynnelsen av hvert bett, og hver av disse har fordeler og ulemper. Noen håndterer tunge våpen bedre, mens andre er eksperter på sniking. Avhengig av hvilken person du velger, kan du benytte forskjellige ruter gjennom brettene, noe som gjør det interessant å spille gjennom spillet flere ganger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer