Killzone

Noen spill lever opp til forventninger, noen gjør ikke det. Og noen faller et sted i mellom, som dette. Vi har gledet oss til Killzone, men må si oss litt skuffet. Les hvorfor!

Killzone
Publisert
Sist oppdatert

Killzone har lenge sett meget imponerende ut: Et dystert sci-fi-spill med dramatisk krigssfølelse og grafikk man ikke har sett maken til på PlayStation 2. Og denne beskrivelsen stemmer fremdeles på mange måter, men samtidig er det alt for mye gjennomsnittlig materiale her.

Killzones premiss er fascinerende. Menneskeheten har kolonisert rommet, og en gruppe kolonister bestemmer seg plutselig for å returnere til jorden (første stopp er planeten Vekta, der spillet foregår) og hevne seg på innbyggerne der. Disse kolonistene har nemlig gjennomgått mutasjoner og utviklet et militarisert, fascistisk samfunn. Og nå har oppgjørets time kommet.

Angrepet er raskt og brutalt, og de mørke, gassmaskekledde Helghast-troppene eliminerer all motstand. Og her begynner din rolle - det hele starter i utbombede skyttergraver, og du kastes øyeblikkelig ut i kamp, samtidig som du læres opp i grunnleggende teknikker.

Stemningen er flott, du føler at du er en del av en større krig, og håpløsheten er definitivt til stede. Mange nyanser av grått og brunt og utbombede, ødelagte omgivelser gjør oss ikke akkurat glade, men heller klare for å drepe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer