King Kong

SPILLTEST: Nå som filmen har hatt premiere sjekker vi ut det mye omtalte spillet. Er det virkelig en storslått opplevelse, eller en bortkastet mulighet?

Publisert
Sist oppdatert

Nei, spill basert på film er aldri bra. Det er i alle fall det vi gjerne tror i utgangspunktet, da de aller fleste filmbaserte titler gjennom tidene har vært svake. Men til tider finnes det jo unntak – er King Kong en av disse?

Vi skal innrømme at vårt første møte med spillet ikke var det mest imponerende. Det hele starter på kysten av Skull Island, stedet som tiden har glemt, befolket av forhistoriske dyr og aggressive innfødte. Det første vi opplever er å bli angrepet av lite truende, forvokste krabber, og faktisk bringer det tilbake minner fra de idiotiske froskene i Daikatana.

Den første timen irriterer vi oss egentlig bare over de dårlig animerte personene som følger oss – Hayes, Ann og den masete kameramannen. Ikke bare oppfører de seg direkte dumt, de har også tendenser til å gjenta de samme kommentarene om og om igjen. Begynnelsen er alt annet enn imponerende.

Men gi King Kong litt tid, og spillet viser snart sitt sanne jeg. De fabelaktig spektakulære sekvensene vi er vitne til lenger ut, de nydelige omgivelsene og truende dinosaurene du kan kvitte deg med på kreative måter – spillet slutter aldri å overraske, til tross for begrensninger den setter for utforskning og frihet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer