Kingsoft Office 2007

Likheten med Microsoft Office er påfallende. Den største forskjellen er at Kingsoft Office er gratis!

Kingsoft Office 2007
Publisert
Sist oppdatert

Alle som har besøkt Kina vet at kineserne er eksperter på kopiering. Klær, vesker, MP3-spillere, ja til og med biler fra de kjente produsentene står ofte modell når kineserne setter seg ved tegnebrettet. Resultatet blir ofte produkter som ser nesten identiske ut, men som ikke alltid kan måle seg med originalen når det gjelder kvalitet.

Nesten identisk

Hva som har stått modell for kinesiske Kingsoft Office 2007 er ikke vanskelig å se. Suiten med kontorprogrammer bestående av presentasjonsverktøy, regneark og tekstbehandler, er nærmest identisk med Microsoft Office 2003 hva grensesnitt angår. Det er imidlertid noen forskjeller, den viktigste er prisen.

For Kingsoft Office finnes nemlig i en versjon som ikke koster en krone. Du må riktig nok tåle litt kinesisk reklame til høyre i programvinduet, men bortsett fra det får du en office-klone som ser ut, og oppfører seg nærmest identisk med originalen.

Den er til og med bedre enn originalen på ett punkt, mener vi; den viser dokumentene dine i arkfaner, slik at du enkelt kan svitsje mellom flere åpne dokumenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer