Kingsoft Office 2012 - glimrende og gratis kontorsuite

Bedre og enklere enn OpenOffice, mener vi.

Du trenger ikke betale én krone for en dugandes kontorpakke. Kingsoft Office imponerte oss stort.
Du trenger ikke betale én krone for en dugandes kontorpakke. Kingsoft Office imponerte oss stort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kingsoft Office Suite 2012 er en komplett pakke med kontorprogrammer for tekstbehandling, regneark og presentasjoner. Fram til nylig kostet programpakken penger, men nå har Kingsoft besluttet å konsentrere seg om andre, mer innbringende forretninger, og dermed gis kontorpakken bort gratis.

Grensesnittet har Kingsoft "lånt" fra Microsoft Office 2003, så hvis du ikke har sansen for de dominerende ribbon-arkfanene som ble introdusert i Office 2007, vil du garantert finne deg raskt til rette her.

Og det er ikke bare grensesnittet som er nesten identisk, også filformatene er de samme. Kingsoft Writer lagrer dokumenter som .doc-filer, Kingsoft Presentation lagrer presentasjoner som .ppt-filer, og Kingsoft Spreadsheet lagrer regneark som .xls-filer.

Les også: Office-alternativer for studenter

Meget god kompatibilitet

Foruten å være meget raske å starte, er programmene også imponerende kompatibel med nettopp Microsoft Office, inkludert filer som ble opprettet i Office 2007 og Office 2010. Vi åpnet en rekke forskjellige filer, flere av dem med ganske kompleks struktur, og de aller, aller fleste så nøyaktig ut som da de ble lagret i Microsoft Office.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer