Kingsoft Office Suite Free 2013

Kanskje det beste gratisalternativet til Microsoft Office, nå oppdatert med flere nyheter.

Kingsoft Office 2013 Free har  et grensesnitt som minner om nyere Microsoft Office-utgaver, men du kan fortsatt svitsje tilbake til klassisk utseende fra eldre versjoner hvis du likte det bedre.
Kingsoft Office 2013 Free har et grensesnitt som minner om nyere Microsoft Office-utgaver, men du kan fortsatt svitsje tilbake til klassisk utseende fra eldre versjoner hvis du likte det bedre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke første gangen vi omtaler Kingsoft Office, som etter vår mening er det beste alternativet til Microsoft Office (bedre enn OpenOffice.org og LibreOffice). Vi snakker om en komplett pakke med kontorprogrammer, nærmere bestemt tekstbehandler, regneark og presentasjonsverktøy.

Gode grunner til å vurdere den

Det som gjør Kingsoft Office så attraktivt er først og fremst:

Svært god kompatibilitet med Microsoft Office-formatene. Det betyr at du kan åpne, lese, redigere og lagre filer som er opprettet i Microsoft Office, uten å miste formateringene. Du kan lagre filer direkte til PDF, og definere detaljert tilgangskontroll til filene.Kontorsuiten kan brukes helt uten kostnad for privatpersoner. For bedriftsbruk og hvis man har behov for makroer, koster Pro-suiten 69 amerikanske dollar (ca 400 kroner).Svært kompakt i størrelse. Nedlastingen er på 42 MB, ferdig installert okkuperer den bare rundt 160 MB. Det er viktig i disse dager da flere og flere går over til SSD-er og har begrenset lagringsplass på PC-ene sine.

Mer likt nyere Microsoft Office

Sommeren 2013 kom kontorsuiten i ny utgave, og den største nyheten var er et helt oppdatet grensesnitt, ikke helt ulikt Microsoft Office 2010/2013. Hvis du ikke liker det, kan du enkelt svitsje tilbake til det klassiske utseendet (ligner Microsoft Office 2003) ved å trykke på T-skjorte-symbolet øverst til høyre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer