Kingston HyperX 240 GB SSD Upgrade Kit

Uten tvil en av de kjappeste SSD-ene, her i praktisk oppgraderingspakke.

Kingston HyperX 240 GB SSD Upgrade Kit
Publisert
Sist oppdatert

Hvilken SSD man skal velge bestemmes for de fleste av lommeboka i første rekke, deretter hva man faktisk trenger. Har du litt ekstra å rutte med og behov for kapasitet og hastighet, velger du en SSD med kapasitet rundt 240 GB. Da får du til en viss grad i pose og sekk, fordi større kapasitet også gir høyere ytelse. Årsaken til dette er at det blir enda et nivå hvor data kan håndteres parallelt.

Usikker på hva SSD er? Les her.

Kingston HyperX 240 GB SSD oppgraderingssett

Vi har testet en komplett løsning fra Kingston, en oppgraderingspakke som inneholder SSD, monteringsbrakett med skruer, programvare for kloning og eksternt USB-kabinett og kabel for den gamle 2,5" harddisken (hvis du oppgraderer en bærbar).

Løsningen har mye til felles med en annen pakke fra Kingston vi har testet tidligere, men denne er oppgradert på alle områder.

SSD-en har altså en kapastitet på 240 GB, som gir god plass til operativsystem og programvare, og en god porsjon brukerdata. De store arkivene er det ikke plass til, men de er det heller ikke noe poeng i å ha liggende på en SSD uansett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer