Kingston MobileLite Wireless

Nødlader med trådløs deling av minnekort og minnepinner.

Trådløs kortleser, vanlig kortleser, multimedia-streamer og nødlader - i ett. Og den fungerer temmelig bra! Foto: Bjørn Eirik Loftås
Trådløs kortleser, vanlig kortleser, multimedia-streamer og nødlader - i ett. Og den fungerer temmelig bra! Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noengang hatt behov for å lese standard SD-minnekort eller minnepinne fra mobilen eller nettbrettet? I så fall har du løsningen her. Kingston MobileLite Wireless lar deg gjøre nettopp det - attpåtil trådløst.

Les også: Minnekort med innebygd backup-program

Innebygd nødlader

Men dette er mer enn bare en trådløs kortleser for mobiler og nettbrett. Når den er koblet til en PC med kabel fungerer den som en standard kortleser for alle typer SD-kort.

Og kobler du en mobil til USB-porten på enheten, kan det innebygde batteriet - når det er fulladet - lade en iPhone fra 0-100 prosent én gang (kapasiteten er 1810 mAh).

Inni enheten sitter et lite trådløst aksesspunkt, som du søker opp fra mobilen, og kobler deg til. Men først må du laste ned MobileLite-appen fra App Store eller Google Play.

Første gang du kjører appen får du muligheten for å sette passord, samt konfigurere en viderekobling til annet trådløst nett, slik at du både kan få tilgang til innholdet på minnekort/minnepinne og være koblet til Internett.

Inntil tre brukere kan være tilkoblet samtidig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer