Kingston SSDnow V200

Rimelige SSD strømmer på, Kingston med ny generasjon, vi har testet.

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har blitt fart på innføringen av SSD etter hvert, stadig flere produsenter tilbyr dette i ferdige PCer og oppgraderingsmulighetene er mange. Som vi og alle andre har skrevet i lang tid - en SSD gjør PC-en din kjappere enn da den var ny, nesten uansett.

Flere produsenter tilbyr pakkeløsninger, som inneholder selve SSD-enheten pluss tilbehøret du trenger for å oppgradere eller bytte ut den gamle roterende harddisken. Det dreier seg om braketter og skruer til å feste 2,5-tommers SSD-en i en 3,5-tommers brønn, kabler og programvare for å overføre dataene, til og med et kabinett til den gamle disken og skrutrekker til å montere det hele.

Kingston leverer flere slike varianter, vi har testet forgjengeren til den vi tester her, og tidligere testet vi en løsning i den øvre prisklassen som gjorde et svært godt inntrykk.

SSDnow V200

Denne serien kommer i tre utgaver: 64/128/256 GB. 256 GB utgaven er 9,5mm høy.

De to minste er bare 7mm høye. For å unngå at de blir liggende og skrangle i din bærbare kommer det med en slags pakning med dobbeltsidig tape, som du kan feste på SSD-en. Da blir de 9,5mm høye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer