KiSS DP-558

KiSS Technology er omsider klar med sin mye omtalte nesten-altmuligmaskin. I god tradisjon er den ikke prikkfri på alle områder, men konseptet er strålende.

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes vel knapt noe underholdningsapparat i dag som er mer omfattende enn KiSS DP-558. Det er en DVD-spiller som også spiller en rekke andre lyd/bilde/videoformater, men det er også en video-opptaksmaskin med innebygd TV-tuner og harddisk. I tillegg har den nettverksport, og kan spille filer som ligger på PCer eller Mac’er i nettverket.

Den kan også spille Internett-radio, når den kobles til en ruter eller annet apparat med Internett-forbindelse.

Et så omfattende apparat må vel bli ganske komplisert, og først og fremst beregnet på de mer enn vanlig interesserte? Ikke nødvendigvis, de aller fleste funksjoner er svært enkle å bruke, og de mer avanserte funksjonene er kanskje ikke de mest interessante...

Tilkoblinger

KiSS DP-558 har et ganske omfattende bakpanel, med en rekke tilkoblinger.

INNGANGER:AntenneEthernetSCARTComposite videoS-VideoComponent Video

UTGANGER:AntenneSCARTComposite videoS-VideoComponent VideoAnalog AudioS/PDIF coax og optisk

Oppsett

Når man pakker opp boksen må den settes opp for bruk i det landet den skal brukes. Dette gjøres ved å velge Setup, og man går gjennom språkvalg, tilkoblinger til TV, formatering av harddisk, skanning av TV-kanaler, stiller klokken og velger tilkobling til Internett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer