KISS DP558 - flere brikker faller på plass

I vår test av den avanserte multimediemaskinen fra Kiss fant vi en del mangler og løse ender. Nå har det kommer flere oppgraderinger og vi har tatt en ny runde på testbenken.

Publisert
Sist oppdatert

I vår test av den avanserte multimediemaskinen DP558 fra Kiss fant vi en del mangler og løse ender. Nå har det kommer flere oppgraderinger og vi har tatt en ny runde på testbenken.

KISS DP558 er et ambisiøst prosjekt. Maskinen er en svært allsidig multimediemaskin, med en pris som ikke er avskrekkende.

Vi har hatt den på testbenken tidligere, du kan lese hele testen her.

I denne testen påpekte vi noen svakheter, som vi antok ville bli ordnet i en senere oppgradering. Kiss har vært bra på dette tidligere. Dette viste seg også å holde stikk denne gangen - med den siste oppdateringen er maskinen langt mer fleksibel i bruk, siden kommunikasjonen med PC endelig er på plass.

Begge veier

Nøkkelen til den nye funksjonaliteten er at FTP-tjeneren er på plass i DP558. Det vil si at du nå kan administrere alle opptak og mediefiler fra PCen.

Endelig er det like lett å kopiere filer fra PCene i hjemmenettet til DP588, som det er å kopiere filer fra en mappe til en annen.

Det første du gjør er å aktivere FTP-tjeneren på DP558. Denne kan være deaktivert, tillate lesing av filer eller tillate både skriving og lesing.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.