Kiss støtter DivX 3.11

En gratis oppgradering fra Kiss Technology gjør det mulig å spille av filmer i DivX 3.11-format på DVD-spillerne DP-450 og DP-500. Dermed er Kiss først ute nok en gang.

Publisert
Sist oppdatert

Kiss Technology stod for en verdenssensasjon da de i vinter lanserte den første DVD-spilleren som kunne spille av hjemmebrente CDer med filmer i DivX-format. "Problemet" var at den kun støttet filmer som var komprimert i versjon 4 eller 5 av formatet, mens de fleste filmene i omløp var komprimert i versjon 3.11.

Kiss DP-450
Kiss DP-450 Vis mer


Dermed betød DivX-støtten lite for de mange som hadde lastet ned spillefilmer fra nettet, det være seg lovlige eller ulovlige kopier.

Les testen av DP-450 her

Gratis oppgradering

Hva tror du?

Vil DivX-støtte i DVD-spillere
føre til økt piratkopiering? (Avsluttet)
Helt sikkert(41%) 368
Tror ikke det(24%) 220
Helt sikkert ikke(19%) 175
Kanskje(12%) 111
Vet ikke(3%) 25
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Fordelen med mange nye DVD-spillere er at de enkelt kan oppgraderes til å støtte nye funksjoner og formater. På Kiss-spillerne gjøres dette ved at du laster ned en fil fra support-sidene til produsenten, brenner denne til CD, og putter CDen i spilleren. Resten er selvforklarende.

Nylig kom Kiss med en oppgradering for spillerne DP-450 og DP-500 som gjør det mulig å spille filmer i DivX 3.11-format. Den skal i følge selskapet ha visse begrensninger, blant annet kan du oppleve at filmen hakker litt i typiske action-scener med mye bevegelse i bildet. Dette vil sannsynligvis bli rettet opp i senere oppgraderinger.

Uansett betyr dette at 99% av alle filmene som florerer på nettet kan brennes til CD, og spilles av i disse DVD-spillerne.

Ikke alene

Mecotek, et annet selskap som har lansert en DVD-spiller med DivX-støtte, har også annonsert at de i nær fremtid vil tilby DivX 3.11-støtte på sin modell MPEG4 MK-X4000.

Lenker:
Oppgradering for DP-500
Oppgradering for DP-450

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer