Kiss støtter DivX 3.11

En gratis oppgradering fra Kiss Technology gjør det mulig å spille av filmer i DivX 3.11-format på DVD-spillerne DP-450 og DP-500. Dermed er Kiss først ute nok en gang.

Publisert
Sist oppdatert

Kiss Technology stod for en verdenssensasjon da de i vinter lanserte den første DVD-spilleren som kunne spille av hjemmebrente CDer med filmer i DivX-format. "Problemet" var at den kun støttet filmer som var komprimert i versjon 4 eller 5 av formatet, mens de fleste filmene i omløp var komprimert i versjon 3.11.

Dermed betød DivX-støtten lite for de mange som hadde lastet ned spillefilmer fra nettet, det være seg lovlige eller ulovlige kopier.

Les testen av DP-450 her

Gratis oppgradering

Fordelen med mange nye DVD-spillere er at de enkelt kan oppgraderes til å støtte nye funksjoner og formater. På Kiss-spillerne gjøres dette ved at du laster ned en fil fra support-sidene til produsenten, brenner denne til CD, og putter CDen i spilleren. Resten er selvforklarende.

Nylig kom Kiss med en oppgradering for spillerne DP-450 og DP-500 som gjør det mulig å spille filmer i DivX 3.11-format. Den skal i følge selskapet ha visse begrensninger, blant annet kan du oppleve at filmen hakker litt i typiske action-scener med mye bevegelse i bildet. Dette vil sannsynligvis bli rettet opp i senere oppgraderinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer