Kjapp LCD-skjerm for spillentusiaster

NYHET: BenQ lanserer nå en helt ny skjerm som skal være den raskeste på markedet. Den henvender seg først og fremst til krevende spillere, men også til de som bruker skjermen til å se på levende bilder.

Kjapp LCD-skjerm for spillentusiaster
Publisert
Sist oppdatert

LCD-skjermer har mange fordeler, men det er stadig et par områder hvor de gamle CRT-skjermene fremdeles holder stand. Det er et par kvaliteter som dagens LCD-skjermer har problemer med å håndtere, nemlig betraktningsvinkel og respons på endringer i bildet.

Betraktningsvinkelen kan man til en viss grad forholde seg til, ved å ikke begrense arbeidsposisjonen foran skjermen.

Responstiden er det derimot lite man kan gjøre med, men til gjengjeld er den ikke så viktig for de fleste brukere. Det er først og fremst svært kresne spillere, som sitter med de raskeste PCene og skjermkortene og kjører intense action-spill med raske bevegelser, som reagerer på dette.

12 millisekunder

BenQ har nå lansert en ny utgave av FP767, med nytt design så vel som nytt LCD-panel. Responstiden er nå senket til 12 millisekunder, og skal tilfredsstille selv de mest kravstore spillerne.

Med 12 millisekunders responstid, vil skjermen kunne kjøre oppfriskning på opptil 83Hz. Tidligere raske LCD-skjermer har hatt en responstid på 16 millisekunder tilsvarende 63 Hz maksimal skjermoppfriskning, mens normale skjermer har ligget på 25 millisekunder og mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer