Kjappere bærbare fra Toshiba

Toshiba lanserer nå seks nye bærbare datamaskiner, som strekker seg fra billigmodeller som koster ca. 12.000 + mva. til en kraftpakke med 400 MHz prosessor og 14 GB harddisk.

Kjappere bærbare fra Toshiba
Publisert

Samtidig som Intel lanserte sine hittil raskeste bærbare prosessorer i går, var Toshiba klar på markedet med nye Tecra-maskiner med denne prosessoren installert.

Den kraftigste Tecra-modellen kan derfor leveres med følgende imponerende spesifikasjoner: Pentium II 400 MHz-prosessor, 128 MB SDRAM, 14 GB harddisk, 14,1" TFT-skjerm og DVD-spiller.

Den nye Tecraen har samme arkitektur og chassis som tidligere modeller – det er bare minne, prosessor og harddisk som nå er oppgradert. Samtidig viderefører Toshiba sin linje med at Tecraen kan tilpasses den enkelte kundes ønsker. Ønsker du den kraftigste prosessoren, men mindre harddisk, er dette fullt mulig. I alt lover Toshiba å kunne levere ufattelige 12.600 kombinasjoner av ulike prosessorer, størrelse på minne, disker og mye annet.

Den kraftigste Tecraen er ikke billig – 44.100 + mva. er en pris som er langt unna det vanlige forbrukere har råd til. Nøyer du deg med samme maskin uten DVD-spiller, men med CD-spiller, reduseres prisen til 38.700 + mva.

Bærbart til 12.000

Satellite 2060CDS er siste nytt innen billig bærbart fra Toshiba. For 12.185 + mva. får du en ganske kraftig pakke: 366MHz AMD K6-2 mobil prosessor, 32 MB SDRAM og 4 GB harddisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.