Kjekke ting du kan skrive ut

Mer enn Word-dokumenter og 10x15-bilder.

Kjekke ting du kan skrive ut
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har prisene på blekkskrivere rast, med den følge at de fleste hjem nå er utstyrt med en.

Dog er det mange som ikke bruker den til stort annet enn å skrive ut en søknad i ny og ne, eller et 10x15-foto de var ekstra heldige med.

Det finnes imidlertid mye morsomt du kan skrive ut.

Bare se her:

Labyrinter

Skal du ut og reise med ungene, kan tiden på flyet eller andre steder man sitter og venter bli en kjedelig affære. På denne siden kan du generere labyrinter av ulik vanskelighetsgrad som ungene kan bryne seg på. Bare husk blyant, så ...

Fargeleggingsbilder

På denne siden finner du hundrevis av motiver du kan skrive ut, og som barna kan fargelegge etterpå. TheColor.com er et tilsvarende nettsted, og på begge to kan du fargelegge i nettleseren også.

Papirleker

På Paper Toys finnes det drøssevis av "leker" du kan skrive ut og brette sammen. Biler, bygninger, romskip, papirdukker og mer til.

Les også: Skriveren din kan mer enn du tror

Sudoku

Mamma og pappa kan også kjede seg på flyet, så hvorfor ikke bunkre opp med en haug av Sudoku-oppgaver? OpenSky Sudoku Generator lar deg velge antall og vanskelighetsgrad, så får du generert en PDF med Sudoku-oppgaver. Ja, du kan til og med skrive ut fasit også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.