Logg ut andre fra din konto

Kjekt når du tror andre bruker kontoen din

Logget deg på Spotify på fest og glemt å logge av igjen?

GLEMT Å LOGGE AV? Heldigvis er det mange nettjenester som lar deg logge av andre maskiner. Foto: racorn / Shutterstock / NTB Scanpix
GLEMT Å LOGGE AV? Heldigvis er det mange nettjenester som lar deg logge av andre maskiner. Foto: racorn / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med årene har det blitt langt mer vanlig å betale for nettjenester, enten det dreier seg om Spotify, Netflix, TV2 Sumo eller hva det måtte være.

Derfor er det også mange som låner bort kontoen sin til andre; for eksempel om man kommer på en fest der arrangøren ikke betaler for Spotify eller lignende.

Men hva om du har glemt å logge ut? Det kan fort være irriterende at andre har tilgang til din konto; særlig på tjenester som kun tillater én bruker av gangen.

Her har du fremgangsmåten for å logge deg ut fra andre enheter på en rekke populære nettjenester:

Spotify

Kun én kan bruke en Spotify-konto av gangen, så om du er logget på flere steder, vil musikken settes på pause om man begynner å spille fra et annet sted der man er logget på.

For å logge ut alle steder, gå til kontosiden din i en nettleser (logg inn først om nødvendig) og klikk på sign out everywhere. Det gjør selvsagt at du må logge på på nytt på mobilen, nettbrettet og andre enheter du disponerer, men du slipper i det minste gratispassasjerene.

Merk at du selvsagt bør endre passordet dersom du også har gitt bort det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer