Kjempesmart mini-mus

Er du lei av pekeplaten på den bærbare? Skulle du gjerne hatt en trådløs mus uten en klumpete mottaker? Labtec har en smart løsning.

Kjempesmart mini-mus
Publisert
Sist oppdatert

Pekeplate er til å leve med på bærbare, det er det beste alternativet. Likevel er det ikke alltid du får den meste presise styringen, dessuten har i hvert fall vi en tendens til å komme borti med tomlene, slik at markøren plutselig havner på helt feil sted. Derfor foretrekker vi mus, men ledningen er noe herk, særlig der det er trangt om plassen, som på små skrivebord på hoteller hvor den vikler seg inn i det meste.

Det ideelle hadde selvsagt vært at PCen hadde Bluetooth innebygd, og at det fantes en relativt liten mus som det bare var å ta opp av vesken, slå på og begynne å bruke.Siden dette ikke finnes har vi lagt vår klamme hånd på et meget godt alternativ - en Labtec Mini Wireless Optical Mouse.

I buken

Det bokstavelig talt største problemet med en trådløs mus på en bærbar er mottakeren. Den er som regel nesten like stor som selve musen og er selv ikke trådløs. Derfor blir det nesten like mye surr med ledningen.

Labtec har imidlertid brukt hodet, og bygget inn hele mottakeren i en liten USB-plugg!

Lengden er bare 52 millimeter, og 40 av disse stikker ut når mottakeren sitter i kontakten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer