Kjøp mer minne nå!

Endelig er prisoppgangen fra i fjor høst utlignet. De siste to ukene har prisen på de mest brukte minnemodulene sunket enda lavere enn prisnivået i fjor sommer. Du må likevel være oppmerksom på at ikke alle typer minne er like rimelig. Vi forteller deg hva det lønner seg å kjøpe.

Kjøp mer minne nå!
Publisert

Det er først og fremst 100 MHz SDRAM DIMM-moduler som nå er meget gunstige. Det skyldes det store volumet som produseres akkurat nå. Omtrent alle nye PCer benytter denne typen minne.

Nå begynner også 256 MB-modulene å bli konkurransedyktig på pris pr. MB. Vi forventer at de aller største og dyreste modulene fortsatt vil synke i pris, mens de minste modulene stagnerer og kanskje får en stigning om kort tid.

Eldre PCer benytter EDO-minne og selv om de også har sunket i pris, er de langt over bunnnivået fra i fjor sommer.

Mer minne - mest for pengene!

Hvis du skal oppgradere PCen din, er det sannsynligvis en minneutvidelse som gir deg aller mest for pengene. Hvis du bruker Windows 95 eller Windows 98, kan du med hell utvide minnet til 128 MB. En ny PC bør også utstyres med minst denne mengden. Hvis du benytter Windows NT kan du godt utvide til hele 256 MB og en server setter stor pris på hele 512 MB. Glem 3620">ny prosessor. Kjøp mer minne først!

Vil du vite mer?

I fjor sommer anbefalte vi deg å 841">kjøpe mere minne. En uke senere startet en 1689">prisoppgang som varte ut året. Vi har laget en oversikt over 3646">hva de forskjellige minnemodulene koster akkurat nå. I tillegg gir vi deg en del 3660">tips og råd om hvilke typer minnemoduler som passer i forskjellige typer hovedkort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer