Kjøp NT 4 nå og få NT 5 når den kommer!

Microsoft i USA annonserte nylig et priskutt på NT Workstation 4.0 dersom man samtidig tegner en to-årig oppgraderingsavtale. I praksis betyr det at man får NT Workstation 5.0 når den blir ferdig for et tillegg på bare USD 38.

Microsoft annonserte 31. august at de ville redusere prisen på Windows NT Workstation 4.0 fra $238 til $99 hvis man samtidig kjøper den to-årige oppgraderingsavtalen for $177. Dette betyr at merkostnaden bare blir $38 og at man kostnadsfritt får alle oppgraderinger som Microsoft utgir i løpet av de kommende to årene, noe som med stor sikkerhet vil innebære NT 5.0.

Tilbudet er gyldig i tidsrommet 1. september til 31. desember i år. Målet er å få små og mellomstore bedrifter til å ta spranget fra Windows 95/98 til NT som er et kraftigere operativsystem med flere sikkerhetsfunksjoner. Samtidig vil Microsoft sannsynligvis forsøke å hindre at folk hopper over på Novell Netware 5.0 som ventes lansert i midten av september.

For å få den gunstige prisen, er man nødt til å tegne en Open License avtale. Dette innebærer at man må kjøpe minst fem lisenser av Windows NT og oppgraderingsavtalen. Microsoft Norge hadde per i dag ikke fått noen informasjon om tilbudet også vil bli tilgjengelig i Norge, og hvilke priser de i så fall vil operere med. Vi antar at et slikt tilbud også vil være av stor interesse for mange norske kunder og kan få dem til å fremskynde overgangen til NT på klient-maskinene. Microsoft Norge har tidligere ofte fulgt opp kampanjer som er blitt lansert i USA, så vi regner med at de også i dette tilfellet vil komme med det samme tilbudet til norske kunder i nærmeste fremtid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer