Kjøpe bærbar nå - eller vente?

Feriepengene renner inn på kontoen og lysten på en ny, blank bærbar stiger. Men er det smart å kjøpe nå?

Publisert
Sist oppdatert

Vi kjenner følelsen - kontoen stor og fet etter feriepengene og mer er på vei ettersom skatteetaten har vist seg å ikke være like hjerteløse som vanlig. Det er på tide å bevilge seg selv noe ekstra etter mørketiden. Joda, selv vi datafolk får handlekløe.

Men vi kan jo også se litt inn i fremtiden. AMD har nettopp lansert Puma og Intel kommer med Centrino 2 i løpet av sommeren, og disse to nye plattformene er aktuelle for mange kommende modeller.

Etter sommeren er det i tillegg en ny frisk for mange når det gjelder arbeid og ikke minst skole, og derfor er det nå en del som stiller seg et av de mest universielle spørsmålene i data- og elektronikkverdenen: "kjøpe nå, eller vente?".

I det minste virker det slik når vi kikker i innboksen vår.

Som alltid - ingen fasit

Husk at en PC-en din egentlig ikke blir eldre - den holder seg på samme ytelsesnivå hele sin levetid. Det er først når du sammenligner med nyere og raskere datamaskiner med flottere skjermer, legger til nyere og mer krevende programvare, eller at bruksområdet ditt endrer seg at maskinen plutselig føles "gammel".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer