Kjøpe Mac nå?

Bør du slå til eller vente? Macrumors har svaret.

Kjøpe Mac nå?
Publisert
Sist oppdatert

Jeg husker godt da jeg gikk til anskaffelse av min første iPod. En kompis skulle reise til USA og fikk dermed med seg penger til å kjøpe en for meg. To dager etter at han kom hjem, lanserte Apple nye iPods med bedre batterilevetid til en billigere penge.

Vurderer du å kjøpe et Apple-produkt i nær fremtid? I så fall kan kjøpeguiden til Macrumors.com være til god hjelp.

I kjøpeguiden deres tar nettstedet for seg de ulike produkttypene til Apple der de gir deg et stalltips om du bør kjøpe nå eller vente litt til. Dette baserer seg både på rykter og tidligere livssykluser på modellene.

Som du ser i bildet over artikkelen, er rådet å vente dersom du har lyst på en ny MacBook Pro. Det er 238 dager siden den sist ble oppdatert, mot en gjennomsnittlig livssyklus på 200 dager. I tillegg finnes det rykter om en Core i5-basert Macbook pro.

Nettstedet råder deg også til å vente dersom du er på jakt etter ny iPhone eller Mac Pro, og at du nok også bør tenke deg om to ganger før du bestiller en MacBook Air.

iMac, iPod Nano, iPod Shuffle og Mac Mini, derimot, blir neppe fornyet de nærmeste månedene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.