Kjør apper i vinduer

Løser velkjent Windows 8-irritasjon.

Nå kan du kjøre apper i vinduer, og få dem til å oppføre seg som helt vanlige Windows-programmer.
Nå kan du kjøre apper i vinduer, og få dem til å oppføre seg som helt vanlige Windows-programmer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stardock har gjennom 20 år spesialisert seg på å tweake Windows-grensesnittet. Selskapet var blant annet tidlig ute med en klassisk startmeny for Windows 8, noe du kan lese mer om her.

Med ModernMix har Stardock løst nok en ting mange Windows 8-brukere har irritert seg over; nemlig det faktum at Modern UI-apper bare lar seg kjøre i fullskjermmodus.

Som klassiske programmer

ModernMix gjør det rett og slett mulig å kjøre apper i vanlige programvinduer. Dermed kan du ha flere apper åpne samtidig på en stor skjerm, sammen med klassiske Windows-programmer.

Her ser du valgene du får når du installerer programmet:

Kjør apper i vinduer


Som med klassiske programmer kan nå apper også låses til oppgavelinjen, og du får også se miniatyrer når du beveger musepekeren over app-ikonene:

Kjør apper i vinduer


Og glemte vi å nevne at X-en er tilbake i høyre hjørne? Dermed er det like lett å stenge Modern UI-apper som vanlige Windows-programmer. I tillegg får du mulighet til å veksle mellom vindus- og fullskjermmodus:

Kjør apper i vinduer


Prøveversjon

ModernMix koster 4,99 dollar, eller rundt 30 kroner. Programmet kan imidlertid prøves gratis i 30 dager. Merk at det kreves registrering av epost-adresse før du får lastet det ned. Programmet er fortsatt i beta-fase.

Du finner mer informasjon og en rekke skjermbilder på
denne siden hos Stardock.

Les også: Slik blir Windows 8 som Windows 8

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer