Kjør debatt - vinn premie!

Barnesykdommene er luket ut.

Publisert
Sist oppdatert

Vi legger oss flate - siden vi lanserte vår nye design for et par uker siden, har det oppstått en del småfeil; mange av dem knyttet til den nye debattløsningen.

Takk til alle brukere som har hjulpet oss med å finne og fikse feil - takket være slike tilbakemeldinger har vi nå fått luket ut alt det som er meldt inn, og debatten skal nå fungere slik det er meningen at den skal fungere.

Under hver artikkel finner du et kommentarfelt knyttet til artikkelen. Du må logge inn for å poste innlegg på DinSide, og til høyre finner du innloggingsboksen der du angir e-postadresse og passord.

Hvis du ikke har registrert deg ennå, trykker du på lenka som anvist på figuren under:

Kjør debatt - vinn premie!


Vi krever ikke mer enn brukernavn og e-postadresse. Via e-post får du så tilsendt en aktiveringslenke, samt ditt genererte passord. Dette kan du endre etter at du har logget inn første gang. Har du glemt passordet og slettet e-posten, kan du trykke på lenka for glemt passord for å få generert et nytt.

Som du ser kan du også huke av på "varsling ved svar" for å få en e-postvarsling når noen svarer i samme tråd.

Du kan også se i levende live hvordan debatten fungerer ved å se på videoen i denne artikkelen.

Premie å vinne

Denne smarte trådløse skriveren kan bli din!
Denne smarte trådløse skriveren kan bli din! Vis mer


Samtidig har vi tenkt til å ta på oss spanderbuksene og gi bort en premie til en av dem som registrerer seg innen søndag klokka 2359. Premien er en trådløs multifunksjonsskriver, nærmere bestemt denne, og trekkes tilfeldig blant alle som har registrert seg; også blant dere som har registrert dere til nå.

Vi håper den nye debattløsningen oppleves som smidigere enn før og i større grad inspirerer deg til å ta del i debatten knyttet til det som skrives om her på DinSide.

Og med det ...

Kjør debatt!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer