Kjør snowboard hjemme!

X Games Pro Boarder er vel det første snowboard-spillet som er tilgjengelig på PC, og tross sine mange gode egenskaper imponerer det ikke så mye likevel.

Publisert

Snowboard-spill har alltid vært PlayStation og Nintendo sin domene. Spill som Cool Boarders og 1080 Snowboarding imponerte med sin grafikk og spillbarhet, om enn ikke med sin realisme. De solgte også bra, og beviste at det finnes et marked blant snowboard-interesserte som ikke tør/vil fysisk stå i bakken.

Nå kommer denne typen spill på PC, og det er Electronic Arts som står bak spillet Pro Boarder. I og med at idretten etter hvert har blitt nokså stueren, er det ganske sannsynlig at spillet vil selge bra. Snowboard-sporten er likevel ikke mer stueren enn at spillprodusentene prøver å appellere til et mer alternativt publikum, og kjører derfor en noe ”råere” linje med hardcore-soundtrack, og hipt design.

Virkelighetsbasert

Electronic Arts har fått lov å bruke navnene på en rekke kjente snowboard-utøvere, samt deres foretrukne brettmerker. Blant annet er de norske stjernene Terje Haakonsen og Daniel Franck med, i tillegg til bl.a. Tina Basich og Jamie Lynn. Til sammen åtte utøvere står til din disposisjon, og hver av dem har flere brett med forskjellige egenskaper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer