Klar for MP3 i bilen?

Nå har bilstereoindustrien virkelig fått øynene opp for nye, digitale lydformater. I løpet av sommeren er både Clarion, Kenwood, AIWA og andre bilstereoprodusenter klare med spennende nye produkter for avspilling av MP3-filer i bilen. Eller hva sier du til EMPEG Car – med 36 GB harddisk?

Publisert

Hvis du har CD-spiller i bilen, er du sikkert lei av å ha CDer som ligger og slenger overalt, knuste CD-omslag, og plater med riper. En mappe som oppbevarer CDer uten omslag, er en grei ting å ha. Men dessverre koster det både tid og konsentrasjon å skifte en CD mens du kjører.

Dette har nå bilstereoindustrien begynt å ta konsekvensen av. I løpet av kort tid har en rekke bilstereoprodusenter lansert det ene produktet etter det andre, for avpilling av MP3-filer i bilen. Noen løsninger har innebygget harddisk, mens andre spiller brente CD-plater med MP3-filer. Uansett kan du heretter bevare original-CDene dine trygt i hylla. For eksempel kan du, på en brent CD-plate som koster en knapp tikroning, få plass til 10-15 fulle album.

EMPEG Car – aldri mer CD-bytte

En av de mest interessante løsningene, som allerede er på markedet, er EMPEG Car. Denne Linux-baserte spilleren finnes i flere utgaver; den største har innebygget harddisk på 36 GB. I praksis betyr det at du vil få plass til inntil 600 timer med uavbrutt musikk, uten å høre samme spor to ganger! I tillegg har produsenten annonsert støtte for Microsofts WMA-format ved en fremtidig, gratis oppdatering av spillerens software. Det kan bety mindre filer, og enda flere timer med musikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer