Chrome-tillegget som lar deg se Netflix på jobben

Klarer du ikke vente med nyeste Stranger Things til du kommer hjem?

Ja, det er sommer og agurktid.

NÅR DU IKKE KLARER Å VENTE: Så lenge sjefen din ikke vet hvem Eleven er, vil dette gå helt fint. Foto: Kirsti Østvang
NÅR DU IKKE KLARER Å VENTE: Så lenge sjefen din ikke vet hvem Eleven er, vil dette gå helt fint. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble IKKE laget fordi undertegnede fremdeles ikke har gått ut i ferie og ikke klarer å vente til etter arbeidstid med å se Stranger Things - lover.

Netflix Hangouts er navnet på et nytt Chrome-tillegg som gjør det enklere å komme unna med å se din favorittserie på Netflix mens du egentlig skal gjøre noe annet, skriver The Verge.

Ser ut som en Google Hangout

Du går bare inn på netflix.com og finner det du vil se, og så trykker du på ikonet for tillegget i verktøylinjen i Chrome-nettleseren. Da vil det forvandles til en gruppesamtale med tre falske personer.

LURERI PÅ HØYT PLAN: For deg som vil sniktitte på Netflix i arbeidstiden ... Foto: Netflix
LURERI PÅ HØYT PLAN: For deg som vil sniktitte på Netflix i arbeidstiden ... Foto: Netflix Vis mer

Så hvis noen skulle gå forbi deg på kontoret, vil de tro at du sitter opptatt i en viktig videokonferanse. I hvert fall ikke om de ser veldig nøye etter ...

Tilleggsprogrammet er laget av designbyrået Mschf, som er kjent for sine nettkuriosaer. Blant annet har laget en utvidelse kalt Tabagotchi, en Tamagotchi som sakte, men sikkert døde jo flere faner du åpnet i nettleseren din.

PS: Netflix Hangouts brukes på eget ansvar 😇

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer