Sortere tweets

Knappen som gjør Twitter morsom igjen

Er du blant dem som hater at Twitter-feeden ikke sorterer innleggene kronologisk? Da er denne nyheten noe for deg.

KNAPPEN SOM ENDRER ALT: Twitter.com får ny design og ny funksjonalitet. Du kan prøve nye Twitter allerede nå. Skjermdump: Dinside
KNAPPEN SOM ENDRER ALT: Twitter.com får ny design og ny funksjonalitet. Du kan prøve nye Twitter allerede nå. Skjermdump: Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Twitter havner lett i skyggen av de store gigantene av sosiale nettverk, med Facebook, Instagram og Snapchat i spissen. Det er imidlertid fortsatt en svært betydelig aktør i dette markedet, med rundt 335 millioner aktive brukere, ifølge Wikipedia.

Det sosiale nettverket er først og fremst en viktig arena for meningsutveksling, ikke minst for offentlige personer, politikere, kjendiser og virksomheter.

Endret sorteringen

Personlig har jeg brukt Twitter som en viktig kilde til nyhetssaker i mange år, men nettleserutgaven har jeg ikke brukt på lang tid. I stedet har jeg brukt apper på mobilen og tredjepartsløsninger når jeg sitter ved PC-en.

Årsaken er ganske enkelt at nettsiden for en tid tilbake endret på sorteringen av innleggene. Populære innlegg og innlegg Twitter antok jeg ville være interessert i, ble gjerne plassert først, og dermed ble nyhetsaspektet skadelidende.

Det var heller ikke mulig å endre rekkefølgen slik at den i stedet sorterte innleggene kronologisk, men nå er endelig denne muligheten tilbake. Det krever imidlertid at du svitsjer til «nye Twitter», som inneholder en del design- og funksjonsendringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer