Koble PS2, Xbox og PC til TVen?

Publisert
Sist oppdatert

Hei Jeg har tenkt å kjøpe pc, og lurer på enkle måter å koble den til TV og stereoanlegg.Jeg har kun 2 tilkoblinger på TVen og skal samtidig koble både Xbox og PlayStation 2 til tven. På stereoanlegget er det kun en AUX utgang.

Jeg ønsker å kontrollere alt fra pcen, og det er viktig at jeg kan vise video på tven i DivX, Xvid og mpg format, og på musikksiden ønsker jeg å høre på mp3 filer og bruke stereoanlegget som lyd når jeg spiller osv.

Håper du kan hjelpe meg. Hilsen Sigurd

Datadoktoren svarer

Hei,

Det er sjelden jeg får såpass detaljerte spørsmål med tegninger og skisser, så dette måtte jeg bare svare på.

Det kan være et logisitisk problem av dimensjoner å koble opp så mange forskjellige elektroniske enheter, og resultatet blir ofte en så stor kabelsalat at det nærmest blir umulig å flytte på senere.

Den enkleste måten å løse Xbox/PS2-problemet ditt på er å skaffe deg en "SCART-fordeler". Disse kommer i alle former og fasonger, og koster noen hundrelapper hos Clas Ohlson eller Elkjøp. Det eneste problemet med disse er at de gjerne har en manuell bryter, slik at du må opp fra sofaen for å bytte mellom konsollene dine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer