Kodak DX3900 Zoom

Kodak 3900 Zoom er et rimelig og kompakt digitalkamera for alminnelig kresne kunder. Det utmerker seg først og fremst gjennom enkel betjening og eksepsjonelt enkel nedlasting av bildene til PC-en.

Publisert

Kameraet byr på 3,1 megapixels i 3:2 høyde/bredde-forhold, slik som vanlige fotografier. Objektiver har 2x optisk zoom, som suppleres av 3x digital zoom. Kameraet er i hovedsak helautomatisk, men har manuell korreksjon av de viktigste funksjonene, som eksponering, hvitbalanse og lysfølsomhet.

Konstruksjon

Utseendet og formen er mindre Kodak-typisk enn tidligere modeller. Derfor vil det trolig få god aksept på det norske markedet. Kameraet er relativt lite og lett, uten at det kan klassifiseres som et minikamera.

Bedre brukerkomfort enn hva DX3900 Zoom byr på, skal man lete lenge etter. Enkle betjeningsorganer, ergonomisk godt plassert og et innebygd objektivdeksel koblet til strømbryteren er praktiske detaljer som gjør kameraet meget brukervennlig.

Søkeren gir et bildeutsnitt som er betydelig mindre enn det fotograferte bildet, men LCD-skjermen gir tilnærmet nøyaktig utsnitt. Skjermen er imidlertid liten og mangler antireflekterende belegg. Derfor blir den vanskelig å se i solskinn.

Stativfestet er i plast, men er plassert rimelig trygt midt under kameraet, dog ikke sentrert i forhold til objektivet. Dekslene over kortspalten og kontaktene er tilfredsstillende solide, men batteridekslet virker spinkelt i hengslingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer