Kodak Easyshare DX6340

Spesifikasjonene er det ingenting å si på, med tanke på den lave prisen. Men hva med bildekvaliteten? Vi har kost oss med Kodak Easyshare DX6340 i pinsen.

Publisert

Kodak Easyshare DX6340 er et av de aller mest avanserte kameraene i Easyshare-serien. Dette er uansett kameraer for den typiske pek-og-klikk fotografen, men bak skallet ligger det også en og annen godbit for den som ønsker å eksperimentere.

Kameraet har en bildebrikke på 3,1 megapiksler. Det gir bilder med en oppløsning på 2048x1536 piksler, som er mer enn nok for de fleste behov, også for større formater enn 10x15 cm. Du får plass til rundt 17 bilder i det interne minnet, og du kan oppgradere med et SD-minnekort dersom du skulle ønske det.

Lyssterkt objektiv

De optiske spesifikasjonene er ikke til å kimse av. Objektivet er av merke Schneider Kreuznach, og lyssterkt, hele f/2.2 på full vidvinkel. Det gjør at du ikke trenger så mye lys som mange andre kameraer for å få skarpe resultater. Zoomen er på 4x optisk, og brennvidden tilsvarer 36-144 mm på et 35mm filmkamera.

Kameraet kan dessuten ta opp videoklipp i AVI-format, med lyd. Lengden på opptakene begrenses kun av tilgjengelig minne.

Klikk på Tekniske data i oppsummeringsboksen for detaljer omkring utforming, vekt og egenskaper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer