Kodak EasyShare DX6490

Den nye toppmodellen fra Kodak har egenskaper som krevende amatørfotografer setter pris på, deriblant 10x optisk zoom og en svær LCD-skjerm.

Publisert

EasyShare DX6490 er faktisk det første kompakte digitalkameraet fra Kodak som først og fremst henvender seg til amatørfotografer som ønsker noe mer enn et "pek-og-klikk"-kamera. Likevel er brukervennligheten godt ivaretatt også på dette kameraet.

Ikke til å kimse av

Kameraet er utstyrt med et kraftig 10x zoom-objektiv av merke Schneider-Kreuznach Variogon. Brennvidden tilsvarer 38 - 380 mm, med lysstyrke f/2,8-3,7. I likhet med de fleste andre 10x zoom-kameraene er altså vidvinkelen begrenset. Kameraet er videre utstyrt med elektronisk søker i tillegg til en svær 2,2" LCD-skjerm, som også kan benyttes til formålet. Bildebrikken er på 4 megapiksler, tilstrekkelig for skarpe bildeutskrifter i A4-størrelse. Kameraet har innebygd 16 MB minne, som kan utvides ved hjelp av et SD/MMC-minnekort.

Kameraet har flere manuelle innstillingsmuligheter for deg som ønsker å eksperimentere, som blenderprioritet, ISO-hastighet, lukkertid, hvitbalanse etc. Flere av disse har ikke vært tilgjengelige på tidligere kompaktkameraer fra Kodak. Dessuten er både fargegjengivelse, automatisk hvitbalanse og digital-zoomen (3x kommer i tillegg til optisk zoom) forbedret fra tidligere modeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer