Kodak EasyShare DX7630

Kodak er på banen med flere nye digitalkameraer. Vi har tittet nærmere på en av de mer avanserte modellene, EasyShare DX7630.

Publisert

EasyShare-familien består av en rekke kameraer i forskjellige klasser. DX7630 er toppmodellen i DX-serien, og er myntet på brukere som ønsker mer ut av kameraet enn kun "pek og klikk"-funksjonalitet.

På innsiden

Kameraet har en 6,1 megapiksels bildebrikke, som sørger for digitale bilder i oppløsning på 2856 x 2142 piksler. Det skulle bety at bildene kan forstørres kraftig, og dessuten beskjæres mye uten at det nødvendigvis går ut over skarphet og detaljer. I tillegg kan DX7630 ta opp video med lyd i oppløsningen 320 x 240 piksler, 24 bilder pr sekund i Quicktime (.mov) format.

Objektivet bærer stemplet Schneider-kreuznach Variogon, og lar deg zoome 3x optisk. Zoomområdet svarer til 39-117 mm på et filmbasert kamera. Vidvinkelen er temmelig begrenset, med andre ord. Nærgrensen ved normal fotografering er 60 cm (full vidvinkel), og setter du kameraet i makro-modus, kan du nærfotografere helt ned til 7 cm fra blomster og bier. Objektivet er for øvrig middels lyssterkt, maks F2,8 ved full vidvinkel og F4,8 ved full tele.

Kameraet har 32 MB innebygd minne. Det rekker normalt til maks 20 bilder med normalinnstillinger, men dette vil variere med hva som avfotograferes. Uansett vil det være hensiktsmessig å ekspandere minnet ved hjelp av et SD-minnekort - dette fås i skrivende stund i størrelser opp til 512 MB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer