Kodak EasyShare LS633

Kameraet sitter i et robust metall-hus, og er av den brukervennlige sorten. Men det mest oppsiktsvekkende er den store og klare OLED-skjermen, som slår knockout på det meste vi har sett av LCD-skjermer.

Publisert

Vi har ventet lenge på å få se nærmere på dette kameraet, først og fremst på grunn av den mye omtalte OLED-skjermen. Skjermen på LS633 er på hele 2,2 tommer, noe som i seg selv er meget uvanlig. De fleste digitale kameraer benytter LCD-skjermer på 1,5 eller 1,8 tommer.

Overlegen teknologi

Organiske LED sender lys direkte fra hvert enkelt bildepunkt, i motsetning til LCD, som filtrerer bakgrunnsbelysningen. Dermed kan OLED-skjermer være langt tynnere, og kan betraktes fra nesten død vinkel, uten tap av bildekvalitet. Dessuten krever OLED mindre strøm enn LCD, og mange spår OLED som en naturlig etterfølger til LCD.

Du finner mye mer informasjon om OLED i denne artikkelen.

Kameraet har for øvrig egenskaper som man kan forvente i denne prisklassen:

3,1 millioner bildepunkter3 x optisk zoom-objektiv, nærgrense 16 cmAutofokus med multiBrennvidde tilsvarende 37-111 mm (f/2.76 - f/5.24)video-opptak med lyd4 motivrelaterte forhåndsinnstillingeroppladbart li-ion batteri16 MB internminne, utvidbart med MMC/SD-minnekortTV-utgangUSB-overføring til PCKrybbe-tilkobling for overføring, utskrift og lading (ekstrautstyr)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer