Kodak EasyShare One kommer i juni

Det har en gigantisk trykkfølsom LCD, 256 MB innebygd minne og kan kommunisere trådløst mot Internett. EasyShare One kommer i butikkene i sommer, og prisen er slett ikke avskrekkende.

Publisert
Sist oppdatert

Kodak er kanskje ikke mest kjent for sexy kameraer, men her er et skikkelig unntak. med slankt og lekkert metallhus, og med WLAN- modul, vendbar 3" trykkfølsom skjerm og stor minnemengde, kan EasyShare One fremstå som et fremtidsprodukt. Sannheten er derimot at kameraet alt er på vei ut i butikkene mange steder i verden, og her hjemme vil det dukke opp på starten av sommeren.

Kameraet vekket stor oppsikt da det ble presenert på CES allerede i januar, der det vant to priser - blant annet for sine innovative løsninger.

Gigantisk skjerm

Forfra skiller det seg ikke ut i mengden, men hele baksiden er en utbrettbar skjerm - så stor at det kun er enkelte digitale videokameraer som kan matche den. Kodak har i tillegg gjort skjermen trykkfølsom. Ved hjelp av den medfølgende pinnen får du gjort mange innstillinger direkte på skjermen.

Tanken bak kameraet er at det ikke bare skal være et fotoapparat, men også en bildesentral. Deling står sentralt, og ved hjelp av et WLAN-kort kan du sende bilder via epost (direkte), til ditt online fotoalbum eller til skriveren. Bilder fra online fotoalbum kan dessuten lastes og vises på skjermen direkte fra nettet - alt du trenger er tilgang til et WLAN aksesspunkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer