Kodak EasyShare printer dock plus

Den beste utnyttelsen av denne kompakte fotoskriveren får du sammen med et kompatibelt Kodak-kamera.

Publisert
Sist oppdatert

Du har tatt bilder du vil skrive ut, og setter kameraet på toppen av skriveren, og resten går nesten av seg selv. Konseptet med kamera+skriverdokk er både original og fiffig. Det krever imidlertid at du har et kompatibelt Kodak-kamera. Da velger du bare bilder fra kameraet ved hjelp av navigasjonshjulet på skriveren, og trykker print-knappen i midten. Kameraets LCD benyttes til jobben.

Sublimering

Men dette er også en fullblods sublimeringsskriver som kan brukes sammen med hvilket som helst PictBridge-kompatibelt kamera, eller tilkoblet en PC dersom du ønsker å redigere bildene før utskrift. Den har også innebygd kortleser for SD/MMC-kort, og har du bildene liggende på en minneplugg, kan du også koble til denne direkte. Men skriveren mangler LCD-skjerm, så verken minneplugg eller minnekort-utskrift anbefales.

I fronten sitter også en iR-port for utskrift f. eks fra PDA og mobiltelefon. Som om ikke det var nok, fikk vi enheten levert med en Bluetooth-adapter (USB) for nok et trådløst overføringsalternativ.

Ved siden av USB-kontakten på siden, sitter også en TV-utgang. Med et kompatibelt kamera i dokken på toppen, kan bildene vises på TVen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer