Kodak EasyShare V550

TEST: Dette er etter vår mening det beste og lekreste kameraet fra Kodak noensinne, og bør gi Kodak et skikkelig løft på salgslistene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at det finnes kameraprodusenter som har tatt design mer på alvor enn Kodak. Likevel har selskapet festet et godt grep om flere av verdens største markeder, blant annet er det ingen som selger flere kameraer i USA enn nettopp Kodak. Det skyldes dels et godt markedsapparat, og dels meget brukervennlige kameraer. Når det kommer til ytelse, bildekvalitet og funksjon, er vårt inntrykk at kameraene stort sett befinner seg i midtskiktet.

Noen har skjønt noe

Men nå skjer det store ting hos Kodak. Vi har allerede sett det innovative EasyShare One, med svær, vridbar LCD, 256 MB internminne og støtte for WLAN. Men like lekker er modellen EasyShare V550, som vi har hatt gleden av å stifte nærmere bekjentskaper med de siste ukene.

Kameraet kommer i flere forskjellige farger, og målgruppen er - du gjettet det kanskje - motebevisste kvinnelige kjøpere. "Alle" data- og elektronikkprodusenter har fokus på kvinner for tiden, og mener at her ligger det betydelige vekstpotensialer. Huset er robust og smart utformet, uten utstikkende detaljer, og baksiden domineres av en særdeles god 2,5" LCD. Den har dobbelt så høy oppløsning som mange andre i tilsvarende størrelse (230.000 piksler), og er blant de aller beste vi har sett, ikke minst der det er lite lys. Den må bare oppleves!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer