Kodak oppdaterer kameraparken

Stadig i tråd med sitt over 100 år gamle slagord ”You press the button - we do the rest” lanserer Kodak en rekke nye kameraer i EasyShare familien.

Kodak oppdaterer kameraparken
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere testet to av de rimeligste kameraene i denne serien, det aller første som kom på markedet, og det siste i den nye Design-serien. Men Kodak vil dekke hele spekteret av potensielle brukere, fra de med beskjedne krav til de som setter pris på både design og spesifikasjoner. Derfor kommer det hele syv nye modeller i inneværende år.

Tre modellserier

Modellene er delt inn i tre serier, som er LS for de designbevisste, CX for hovedgruppen og DX for mer krevende entusiaster.

LS-serien består av modellen LS420, som vi har skrevet om i denne artikkelen, og LS443 som er en toppmodell med oppløsning på 4 megapiksler og 3x optisk zoom. Lagring er på MultiMediaCard (MMC) i tillegg til det interne minnet.

DX-serien består av to modeller, den allerede tilgjengelige DX4900 som har oppløsning på 4 megapiksler og 2x optisk zoom, og den nye modellen DX4330 som har 3 megapiksler og 3x optisk zoom. Dette er den eneste serien som bruker Compact Flash til lagring.

CX-serien består av tre modeller, CX4200 med 2 megapiksler, CX4300 med 3 megapiksler og toppmodellen CX 4230 som har 2 megapikslers oppløsning og 3x optisk zoom.Vi fikk sett nærmere på 4230, og dette kameraet har de fleste av de nye finessene i det oppgraderte EasyShare-konseptet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer