Kodapost (jan 2004)

www.kodak.no/kodapostPris 25 bilder: 55 kronerLeveringstid: 4 dager

Publisert

Kodapost har ikke den mest omfattende og avanserte nettbutikken, men du har i det minste muligheten til å lage dine egne fotoalbum på nett, og dele disse med venner og familie. Selve bestillingsdelen er oversiktlig og grei, og du kan velge mellom to forskjellige overføringsmetoder. Den første innebærer at du manuelt velger ett og ett bilde, og kan kun laste opp maks 10 bilder om gangen. Skal du fremkalle flere, må prosessen gjentas, og dermed kan det bli temmelig mange museklikk før bestillingen er på plass i systemet hos Kodapost. Den andre overføringsmetoden er JAVA-basert, og er mye mer effektiv. Vi savner bare en indikator som viser at overføringen pågår.

Prismessig er Kodapost suverene, i hvert fall i januar måned. Da kan du faktisk fremkalle bilder for den nette sum av 1 krone pr stk. Normalprisen er 2,95 kroner, så her er det penger å spare. Vår faktura lød på 55 kroner, og da utgjorde faktisk porto og gebyrer over halvparten. Uansett er det nesten halve prisen i forhold til Preus, som var nest billigst i denne testen.

Kvalitetsmessig holder bildene mål. Noen bilder er litt lysere enn vi hadde ønsket, men ikke så lyse at detaljer er blitt vasket ut. Farger og skarphet er generelt meget bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer