Kodapost

Kodapost har testens vanskeligste webadresse, men er ofte blant de billigste butikkene.

Publisert

Når du besøker Kodapost sine sider møter du raskt godt merket overføringsknapp, men vi anbefaler deg å logge deg inn før du begynner. Da blir det enklere dersom du ønsker å legge bildene dine i on-line albumet etterpå.

Selve overføringen er temmelig enkel, Kodapost bruker en JAVA-løsning som riktig nok burde hatt Windows Explorer-hierarkisk oppbygning. Da hadde det blitt enklere å velge bilder f. eks fra mappen "Mine Bilder" eller "Skrivebord".

Du kan (som antydet over) dele bilder med venner og familie, men Kodapost har en grense på 100 MB. Det holder til noen bilder, men her er det andre butikker som er langt mer rause med plassen.

Nettbutikken er ikke særlig fyldig. Her er det noen kameraer og diverse fototilbehør - mens de mer spennende fotogavene finner du ikke her. Gode fototips finner du derimot her!

Bildene holder generelt god kvalitet, og var oss i hende etter 5 dager første gangen, og 6 dager andre gangen. Det er godt bak de raskeste. Kodapost brukte stiv eske rundt bildekonvolutten, og det er bra.

NB! Prisen på 54,90 er testens rimeligste, men husk at dette var kampanjepris som kun gjelder i en begrenset periode etter sommeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer