Komfortabelt tastatur fra Microsoft

Nå har Microsoft lansert et tastatur som kalles Comfort. Det er faktisk ganske komfortabelt, og byr dessuten på et par artige løsninger i tillegg.

Publisert
Sist oppdatert

Tastatur og mus er viktig, men hva som er "best" er en evig diskusjon. En utforming som ligger i fingrene for noen er håpløst for andre. Det nye tastaturet fra Microsoft er en mellomting mellom det ordinære og det sære - en utfording i seg selv.

Komfort

Pakken inneholder tastatur, optisk mus med skrolle/vippe-hjul og mottager med USB og PS/2 plugger. Vi snakker selvsagt om trådløst, og både mus og tastatur bruker 2 AA-batterier hver (som følger med).

Programvaren skal - i følge beskyttelsespapp på USB-kontakten - installeres før du plugger inn mottakeren. Så tar du omstart og det nye tastaturet plugges inn.

Det første du legger merke til er at flaten hvor håndbakene hviler er polstret. Det er ikke snakk om noen tykk polstring, men den er svært myk og behagelig.

Det neste som er påtagelig er at tastene er plasert "ergonomisk light". De er ikke splittet i to områder og vridd som på Microsofts mer ekstreme løsning, men plasseringen og utformingen er litt buet, og går ned på midten med bredere taster for T, Y, G, H, B og N.

Dette er bare litt uvant med det samme, men kjentes behagelig ut og tok ikke så lang tid å venne seg til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.