Kommer Apples tablet i kveld?

Steve Jobs har invitert til selskap.

Hva er Apples "latest creation"? De aller, aller fleste tror det er en tablet-Mac.
Hva er Apples "latest creation"? De aller, aller fleste tror det er en tablet-Mac. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryktebørsen har sjelden vært så unison før en Apple-pressekonferanse som den er denne gangen.

For i kveld tror alle at Steve Jobs vil presentere en tablet-basert Mac; en maskin helt uten knapper - bare med en stor, trykkfølsom skjerm.

DinSide dekker presentasjonen live fra klokka 19 - se boksen nederst i artikkelen.

Ryktene forsterkes når invitasjonsteksten lyder "Come see our latest creation". Det vitner om at Apple har tenkt til å vise frem et helt nytt produkt. Som du ser på bildet øverst, ser det også ut til at de skal presentere noe rektangulært med buede kanter.

Hva det nye produktet kommer til å hete vet ingen, men iSlate, iTablet og iPad er hete kandidater skal vi tro ryktene som har versert i ukesvis.

Enkelte påstår at de har overhørt Steve Jobs snakke om denne enheten som det viktigste han noen sinne har gjort, mens andre har fått tak i bilder som skal være lekket ut av Apple-ansatte og testere. I løpet av timen mellom 19 og 20 i kveld får verden svaret, og DinSide kommer selvsagt til å dekke denne pressekonferansen på direkten.

Hva annet kan vi forvente?

Som regel er det flere nyheter på et slikt arrangement. Det vil være naturlig å tro at det også er andre produktgrupper som oppgraderes, og ryktebørsen har følgende stalltips:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.